Valminud töödest on rõõm alati kahepoolne – ühelt poolt rahulolev klient ja teiselt poolt tööde valmistaja, kes saab rõõmu tunda kordaminekust ja just sellest samas rahulolevast kliendist ning tema usaldusest, mis on ühtlasi ka pikajalise koostöö alustala. Alati ei pruugi kogu protsess valutult sujuda ja ettenägematuid asjaolusid võib teinekord ilmneda, kuid tähtis on siiski soov pakkuda parimat ja sellele vastavalt ka sõnades ning tegudes toimida. Kommunikatsioon kliendiga läbi erinevate etappide on väga tähtis.

Meediagrupi on aastat 2018 alustanud ja ka seda jätkamas vägagi töiselt. Aga kes teeb, see jõuab! Sellega seonduvalt saamegi uhkust tunda juba valminud töödest, mille hulka kuuluvad näiteks värskenduskuuri läbinud Hiiumaa Kaubamaja ning uue ilmega Koduekstra kauplused. Hiiumaa Tarbijate Ühistu kodulehel on uue kaubamaja avamisest ilmunud ka artikkel, mida saate lugeda siin: http://www.hiiumaa.coop.ee/?p=5006

Nii nende kui ka teiste valminud töödega on võimalik tutvuda meie pildigaleriis: https://www.meediagrupi.ee/kaupluse-sisustus/tehtud-tood/

Kaunist kevade algust ja uute toimetamisteni!
Teie Meediagrupi OÜ