10-12.augustil Tartus toimunud Emajõe festivali raames õnnestus fondi Minu Unistuste Päev vabatahtlikel heategevusliku õnneloosi, müügi ja annetuste abil koguda pea 2000 eurot, mille abil saab organisatsioon aidata ellu viia 3 Lõuna-Eestis elava raskelt või krooniliselt haige lapse unistused ning tuua nende päevadesse rõõmu ja helgust. Meediagrupi poolt valmis õnneloosi tarbeks ka spetsiaalne loosikast.

loosikast
Fondi esindaja kommentaar: “Teie toodetud loosikast on väga kvaliteetne, ilus, paraja suurusega ja lastele meeldis seda keerutada. Loosikast jääb kasutusse ka edaspidi erinevatel teabeüritustel, et saadud tulu eest korraldada elamusterohkeid unistuste sündmusi meie sihtrühma lastele.”

Minu Unistuste Päev on vabatahtlike tegevusel ning toetajate rahastusel põhinev heategevusfond, mille eesmärgiks on viia ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi ning toetada emotsionaalselt nende lähedasi raskustega toimetulekul.