Kohalikku kaubandusmaastikku iseloomustab veel hetkel üsna skeptiline suhtumine uuendustesse, kuid on siiski ka neid, kes innovatiivset mõtlemist ei pelga ning on nõus katsetama ja investeerima uutesse lahendustesse, mis lihtsustavad kaupluse personali tööd ja hoiavad kokku hinnalist aega.

Olerex tankla on asunud joogikülmikutes julgelt kasutama HL Roller Track™ raskusjõul toimivat rulliksüsteemi, mis hoiab riiuli esirea täidetuna viimase eksemplarini ning parandab toote kättesaadavust ka kõrgemal riiulil. Sama süsteemi katsetab Rimi kauplus tavariiulil. Sõpruse pst Rimist leiab ka ühe esimestest banaanipuudest.

Laagri Maksimarket ja Stockmanni kaubamaja on samuti uuenduslikele lahendustele avatud. Mõlemad on asunud puu- ja juurvilja osakonnas katsetama Sigma™ riiulisüsteemi. Tallinna Kaubamaja toiduosakond omakorda on leidnud ürdi ja värske salati riiuli korrashoiuks jaoks sobiva lahenduse Multivo™ Max näol.


Sigma, Maksimarket enne/pärast


Sigma, Stockmann enne/pärast


Multivo™ Max Tallinna Kaubamajas

Uuenduste teemal saab pikemalt lugeda ka järgmises artiklis:
http://www.kaubandus.ee/sisuturundus/2018/11/28/pilkupuudev-valjapanek-eeldab-uuenduslikku-motlemist

HL Display ametlik esindaja ja edasimüüja Eestis on Meediagrupi OÜ.
Projektimüügi info: Tjorn Treu, tjorn@meediagrupi.ee.
Turundus: Evelyn Lume, evelyn@meediagrupi.ee