Just täpselt nii, käesoleval aastal täitub meil juba 25. tegevusaasta. Kas pole mitte uhke ja ilus number?
Naljatledes ütleme ikka, et oleme selle aja jooksul teinud 3 tiiru ümber maakera. Kuidas täpsemalt, küsite? Kui paneme kõik selle aja jooksul müüdud hinnaribad meetritesse, siis kogupikkus ongi umbes selline. Lisaks on meie töötajate ridades päris oma Superman. Ainult ilma võimeteta.
Kes meie tegemistega alles end kurssi püüab viia, siis meie põhiline tegevusala on kaupluste sisustamine ning seda pisitarvikutest kuni eritellimusmööblini välja. Võime julgelt ära mainida, et 25 aasta jooksu oleme sisustanud pea lugematul arvul erinevaid müügikohti, millest valituid näete ka kodulehe tehtud tööde galeriis.  Üle 20 aasta oleme olnud ka Rootsi jaetarvikute suurtootja HL Display ainus ametlik edasimüüja Eestis.

Meie tähtsaim fookus on meie oma toodang, mille müük on viimaste aastate jooksul aina kasvanud. Kasvame ja areneme ka meie ning soovime, lisaks kodumaisele kliendile, pakkuda oma tooteid ja teenuseid ka väljaspool Eestit. Meie sooviks on edendada oma tegevust ja luua uusi kliendisuhteid teiste seas ka Skandinaavia maades ning meie ettevõtet tutvustavat intervjuud saab lugeda ka põhiliselt nimetatud regioonis ilmuvas Scan Magazine ajakirjas.

Teeme siinkohal suure kummarduse kõigile koostööpartneritele ja klientidele. Aitäh, et olete olnud ja jäänud meiega! Anname endast absoluutse parima, et pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid ka järgmised 25 aastat!